Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Hotlink Rewards perkenal cara baru tebus pelbagai ganjaran

Bermula hari ini, Hotlink memperkenalkan program Hotlink Rewards serba baru. Pengguna Hotlink perlu mendaftar masuk ke aplikasi Hotlink RED setiap hari untuk mengumpul mata, yang kemudiannya boleh digunakan untuk menebus ganjaran. Tidak lagi mengumpul mata berdasarkan pembelian tambah nilai dan pas internet.

Pengguna juga akan menikmati ganjaran berdasarkan tahap mata mereka. Setiap awal bulan, pengguna akan bermula dengan tahap Silver. Dari situ, setiap hari pengguna perlu mendaftar masuk ke aplikasi Hotlink RED untuk mengumpul mata sehingga mencapai tahap Gold.

Di tahap Gold, mata harian penggunakan akan digandakan. Tambahan lagi, pengguna di tahap Gold berpeluang untuk memenangi hadiah berupa tiket penerbangan percuma di dalam hadiah misteri.

Dengan mengumpulkan mata setiap hari, pengguna boleh menebus pelbagai ganjaran seperti diskaun pembelian dari pelbagai jenama dan penjual, pas internet Hotlink dan banyak lagi.

Tahap untuk mengumpul mata ini agak menyerupai cara yang dibuat oleh Digi menerusi myDigi Rewards. Grab juga mengamalkan cara yang sama, lebih tinggi tahap mata dikumpul lebih baik ganjaran yang diberikan.

Antara jenama dan penjual yang menyediakan ganjaran di Hotlink Rewards ialah seperti McDonalds, Shopee, Tealive, Expedia, Dominos, Watsons, myNEWS.com, Agoda, Marrybrown, Zalora, Traveloka, Kenny Rogers ROASTERS, Klook, Tudung Kini, Easybook, MPH, mySMINK dan Fave.

Untuk maklumat lanjut, semak ruang Rewards di dalam aplikasi Hotlink RED  atau layari laman web www.hotlink.com.my/hotlinkrewards.

BACA  Netflix kini boleh dinikmati sepenuhnya di dalam Bahasa Melayu