Kumpul baucar Honor dan beli-belah dengan diskaun pada 12.12

Honor Malaysia turut menyertai kemeriahan jualan Super 12.12 kelak dengan menawarkan bukan sahaja diskaun dan hadiah percuma, malah pelbagai permainan yang memberi nilai tambah untuk membeli produk Honor pada 12 Disember nanti. Semuanya boleh didapat di laman Honor Super Sale 12.12.

Dari 12 hingga 14 Disember 2018 nanti, orang ramai boleh membeli telefon Honor dengan harga diskaun dan hadiah percuma. Model yang terlibat ialah:

  • Honor 10 – RM1,299 (Percuma Baucar RM80 + Kit Percutian)
  • Honor V10 – RM1,399 (Percuma Baucar RM80 + Kotak Hadiah Honor)
  • Honor Play – RM1,099 (Percuma Baucar RM80 + Cover + Pelindung Skrin)
  • Honor Play (Player Edition) – RM1,099 (Percuma Tshirt PUBG + Cover + Pelindung Skrin)
  • Honor 8X – RM949 (Percuma Baucar RM80 + Fon Kepala Bluetooth AM61)

Khas pada 10 dan 11 Disember 2018, orang ramai boleh mengajak kawan-kawan dan saudara mara untuk membantu memotong harga telefon pintar Honor, menerusi permainan Slash It. Diskaun sehingga 15% boleh diiterima jika menjadi yang terawal mencecah jumlah Slash yang diperlukan. Kena cepat sebab slotnya terhad.

Selain dari itu, pengunjung laman web Honor Malaysia boleh memenangi baucar Touch ‘n Go dan HiHonor dengan menyertai permainan Spin & Win. Sebanyak 3 kali cubaan memusingkan papan hadiah boleh dibuat setiap hari.

Satu lagi permainan yang disediakan adalah Mix & Match. Jika pengunjung dapat menyelesaikan 10 tahap permainan, mereka akan menerima kod Baucar HiHonor bernilai RM20.

Banyak lagi tawaran dan promosi dari semasa ke semasa akan diberikan oleh Honor Malaysia. Ikuti mereka di Facebook Honor Malaysia dan layari juga laman web HiHonor untuk maklumat lanjut.

BACA  Honor ajak teka harga produk audio wayarles yang akan tiba tidak lama lagi