fbpx

Yang terbaik untuk unifi mobile akan datang esok

Telekom Malaysia (TM) telah memberi petunjuk tentang ketibaan sesuatu yang terbaik akan datang pada 13 Disember nanti. Ia dikongsikan TM menerusi laman media sosial mereka.

Dalam gambar tersebut, ia menunjukkan seorang perempuan memegang cermin mata ke atas kepalanya, dengan teks besar bertulis, The best is yet to come! Stay tuned. Ia bermaksud, yang terbaik masih belum sampai, sila tunggu.

Gambar itu juga memiliki logo unifi mobile di sudut atas kanan. Adakah TM mahu memperkenalkan pelan baru untuk unifi mobile? Mungkin pelan tanpa had yang lebih murah, kali ini merangkumi rangkaian 3G juga? Tidak banyak yang boleh diperkatakan kerana tiada maklumat lain diberikan.

TM hari ini membuat promosi khas sempena 12.12 dengan menawarkan beli 1 percuma 1, untuk pelan internet LTE tanpa had #BEBAS Daily dan Weekly. Ia memberikan pengguna tambahan sehari atau seminggu percuma, dengan pembelian pas yang berkenaan. Hanya pada 12 Disember 2018.

Apa lagi yang boleh TM tawarkan dengan unifi mobile? Apa pula yang anda mahukan ada di unifi mobile, yang akan membuatkan anda mahu melanggannya?

Kita tunggu pengumuman dari TM esok, apa yang ingin diperkatakan tentang perkara terbaik yang akan datang ke unifi mobile.

BACA  Jualan Moto Razr ditangguhkan ke tahun depan