Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

PKP dijangka ditamatkan pada 14 April, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Gaming Tanpa Had Dengan Galaxy Note9

Pesanan ikhlas daripada Samsung Malaysia

Tiada apa yang tidak mampu ditanggung oleh Galaxy Note9 hatta gaming berat sekalipun. Ia dimungkinkan kerana produk ini dilengkapi CPU berkuasa, RAM serta storan yang luas.

Bermain Fortnite pastinya lebih memuaskan melalui paparan Super AMOLED Infinity Display sebesar 6.4″ pada resolusi QHD+. Tambah menarik, tiada takuk pada badannya agar imej yang terhasil tanpa sebarang crop.

Lengkapkan sesi gaming anda dengan kehadiran konfigurasi speaker stereo yang ditala oleh AKG. Nak lebih padu, anda hanya perlu aktifkan fungsi Dolby Atmos yang membawa kualiti bunyi satu tahap lebih tinggi. Jika anda tak mahu menganggu orang di sekeliling, jek audio tetap disertakan untuk headfon premium anda.

Bagi memastikan pengalaman gaming anda tak terganggu akibat telefon panas, Galaxy Note9 dilengkapi sistem penyejukan yang menggabungkan cecair dan karbon.

Kesemua ciri-ciri berkuasa Galaxy Note9 pastinya tak berguna tanpa kuasa bateri yang mencukupi untuk menguasakannya. Usar khuatir, dalam kalangan flagship, Galaxy Note9 memiliki bateri yang paling besar iaitu 4,000mAh.

Mengisi bateri sebesar itu bukanlah masalah untuk Galaxy Note9 apabila Samsung membekalkan blok pengecasan Adaptive Charging secara percuma di dalam kotak. Dengan teknologi tersebut, masa yang diperlukan untuk mengecas penuh telefon ini hanya kurang daripada 2 jam.

Galaxy Note9 dicipta untuk membolehkan anda melakukan perkara yang lebih besar di mana jua. Ia kini boleh dimiliki bermula dari RM3,699 untuk versi 6GB RAM dan 128GB storan, dan RM4,599 bagi versi terbaik 8GB RAM dan 512GB storan.

Untuk maklumat lanjut, sila semak halaman Galaxy Note9 di laman web Samsung Malaysia.

BACA  Ada Apa Dengan Siri Samsung Galaxy S20?