Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Honor tetap beri diskaun dan aksesori RM1 raikan perjuangan Harimau Malaya

KEMASKINI: Honor melanjutkan promosi diskaun telefon pintar Honor 7X dan Honor View 10 serta aksesori RM1 hingga 21 Disember 2018.

Minggu lepas, Honor Malaysia ada menyatakan bahawa mereka akan memberikan diskaun untuk pembelian telefon pintar Honor 7X dan juga Honor View 10, serta menjual pelbagai aksesori pada harga RM1, jika Malaysia memenangi Piala AFF Suzuki. Malangnya, Malaysia tidak berjaya apabila tewas dengan aggregat 1-3 kepada Vietnam.

Bagi menghargai semangat pasukan Harimau Malaysia bersama sorakan dari semua peminat, Honor Malaysia akan tetap mengotakan janji mereka. Hari ini sahaja, orang ramai boleh mendapatkan telefon pintar Honor 7X dengan diskaun RM250, serta Honor View10 dengan diskaun RM300.

Dengan tawaran selama sehari pada 17 Disember ini, Honor 7X berharga hanya RM599. Manakala Honor View10 boleh dibeli pada harga RM1,299.

Honor Malaysia turut menawarkan pelbagai aksesori pada harga RM1. Aksesori tersebut ialah:

  • Flip Cover Honor 10 (Hitam, Biru)
  • Protective Cover Honor Play (Biru, Ungu)
  • Pelindung Skrin Honor Play (Clear)
  • Pelindung Skrin Honor 6X Protective (Clear)
  • Flip Cover Honor 8X (Hitam, Biru)

Jangan terlepas untuk mendapatkan tawaran ini, yang akan berakhir pada tengah malam ini. Layari Stor Online Honor Malaysia untuk membeli peranti dan aksesori Honor yang terdapat dalam tawaran ini.

BACA  Isu video tular kena saman sebab tak pakai topeng, ini jawapan MKN