Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Hanya RM3 untuk tonton siaran langsung Liga Perdana Inggeris di Maxis & Hotlink

Berita baik buat peminat bola sepak Liga Perdana Inggeris (EPL). Jika anda tidak memiliki Astro atau tidak melanggan pek Sukan Astro, anda boleh menonton mana-mana siaran langsung perlawanan bola sepak EPL, dari serendah RM3.

Maxis dan Hotlink kini memperkenalkan Pas Perlawanan Liga Perdana Inggeris kepada pelanggan mereka. Hanya bayar RM3 untuk mendapatkan pas ini, dan pengguna akan turut menerima data strim percuma untuk menontonnya secara langsung.

Pas ini boleh dibeli menerusi aplikasi MyMaxis, Hotlink Red atau Hotlink Flex. Bergantung kepada jenis talian pengguna. Selepas membelinya, pengguna akan menerima satu kod kupon.

Kod kupon ini boleh digunakan untuk ditebus di aplikasi iOS atau Android, atau di laman web NJOI Now. Jika anda masih belum mempunyai akaun NJOI Now, pendaftaran boleh dibuat secara percuma.

Pengguna boleh membeli sebanyak mana pas yang diingini, tetapi setiap perlawanan hanya memerlukan satu pas sahaja. Pas juga boleh dibeli ketika perlawanan sudah berjalan, paling lewat 15 minit sebelum perlawanan berakhir.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, layari laman Pas Perlawanan Liga Perdana Inggeris Hotlink.

BACA  Proton X50 - rupa sebenar luar dan dalam