fbpx

Siri Permainan Metro Terima Diskaun 75%

Jika anda meminati permainan Metro daripada studio Deep Silver, sekuel terbaru yang dinamakan Metro Exodus akan tiba pada 15 Februari ini. Jika anda baru ingin menyertai dunia Metro, anda boleh dapatkan dua prekuel terdahulu di Steam yang dijual pada harga RM9.50 setiap satu.

Francais ini dibangun berlandaskan karya Dmitry Glukhovsky, Metro 2033. Ia adalah fiksyen menceritakan perihal peperangan nuklear yang berlaku pada tahun 2013 di Rusia. Ia menyebabkan rakyat yang terperangkap diantara pertembungan itu lari ke bawah tanah, tempat siratan pengangkutan keretapi (Metro) untuk berlindung daripada radiasi radioaktif.

Selama 20 tahun mereka hidup dan bangun semula di bawah tanah. Apabila kembali ke permukaan, satu musuh baru baru muncul berbentuk makhluk asing.

Sekuel terbaru francais ini, Metro Exodus akan dilancarkan pada 15 Februari 2019. Walau bagaimanapun, ia hanya eksklusif kepada platform dalam talian Epic Games dan ini menimbulkan kemarahan gamers sarwajagat kerana asalnya, platform Steam juga memulakan kempen tempahan awal untuk memiliki Metro Exodus.

Akibatnya, dua prekuel Metro di Steam iaitu Metro 2033 Redux dan Metro: Last Light Redux dihujani rating negatif dari pengguna seluruh dunia.

Tidaklah diketahui sama ada diskaun yang diberikan kepada kedua-dua permainan itu adalah respons terhadap komen pengguna ataupun bersempena dengan ketibaan Metro Exodus. Walau apapun, anda tetap beroleh manfaat.

Layari laman produk untuk maklumat lanjut.

Keadaan semasa ruangan reviu Metro 2033

BACA  Promosi Unifi Mobile tanpa had kuota hanya RM59 untuk perniagaan