Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

100 Galaxy Note9 sebahagian dari 1 juta hadiah Putar & Menang Xpax

Pelanggan prabayar Xpax kini berpeluang memenangi salah satu dari 1 juta hadiah yang disediakan dalam kempen ‘Xpax Spin To Win‘. Kempen ini dijalankan bermula dari 14 Februari sehingga 30 April 2019.

Antara hadiah yang disediakan ialah telefon pintar Samsung Galaxy Note 9, tiket pawagam GSC, baucar Boost RM50, baucar 11Street RM10, pelan internet tanpa had dan banyak lagi. Kesemuanya boleh diperolehi secara percuma, hanya dengan putaran mudah.

Pengguna Xpax akan mendapat peluang memutarkan papan hadiah apabila membeli pelan internet mingguan atau bulanan Xpax, berharga sekurang-kurangya RM10. Pelanggan pelan internet mingguan akan menerima satu peluang memutar, manakala pelan internet bulanan memberikan empat peluang memutar.

Pelan Internet Peluang Memutar Putaran Luput
Mingguan 2GB RM10 1 Putaran 2 hari
Mingguan 5GB RM19 1 Putaran 2 hari
Bulanan 5GB RM30 4 Putaran 10 hari
Bulanan 10GB RM50 4 Putaran 10 hari
Bulanan 15GB RM79 4 Putaran 10 hari

Pelanggan akan menerima SMS pengesahan bagi pembelian pelan internet Xpax mereka dan bilangan putaran yang diperolehi. Peluang memutar ini perlu dibuat di dalam applikasi Celcom Life, dalam masa dua hari selepas melanggan pelan internet mingguan, atau 10 hari selepas melanggan pelan internet bulanan.

Bagi setiap putaran yang berjaya melalui aplikasi Celcom Life, kesemua hadiah berikut akan dikreditkan dan boleh dituntut untuk masuk ke akaun mereka melalui aplikasi tersebut. Pengguna boleh mendapat peluang memutar baru selepas tamat tempoh langganan pelan internet.

Jika anda pengguna Xpax, jangan lupa dapatkan peluang putar dan menang hadiah percuma ini dengan merujuk aplikasi Celcom Life selepas melanggan pelan internet mingguan atau bulanan. Aplikasi Celcom Life boleh dimuat turun di Apple Appstore dan Google Playstore.

BACA  Dapatkan broadband Celcom Home Wireless dan nikmati rebat 50% untuk bil bulan pertama

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Xpax Spin To Win.