Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Caj pembaikan percuma untuk peranti tamat jaminan di Hari Servis Huawei

Bermula hari ini, Huawei akan memulakan kempen baik pulih dua-hari yang mensasarkan kepada pengguna sedia ada Huawei, bagi memastikan telefon pintar mereka berada dalam kondisi memuaskan. Kempen ini akan berjalan pada setiap hari Jumaat dan Sabtu pertama setiap bulan.

Bulan ini, kempen ini jatuh pada 5 & 6 April 2019. Dalam kempen ini, Huawei menawarkan caj pembaikan percuma untuk membaiki telefon pintar yang sudah tamat tempoh jaminan. Bermakna, pengguna hanya membayar harga barangan yang diganti sahaja, tiada caj pembaikan.

Selain itu, Huawei turut menyediakan perkhidmatan pembersihan telefon dari kuman dan bakteria, serta servis memasang pelindung skrin secara percuma.

Untuk servis memasang pelindung skrin secara percuma, ia hanya melibatkan telefon pintar berikut:

Kempen Hari Servis Huawei yang berjalan selama dua hari setiap bulan ini terdapat di Pusat Servis Berdaftar Huawei yang terpilih sahaja. Pusat servis tersebut ialah:

Jika anda memiliki telefon pintar Huawei yang sudah tamat tempoh jaminan dan perlu dibaiki, jangan lupa untuk berkunjung ke Pusat Servis Huawei hari ini, atau pada hari Jumaat dan Sabtu pertama setiap bulan.

Maklumat lanjut tentang kempen ini boleh dirujuk di laman web Huawei Service Day.

[Sumber: Huawei Malaysia]

BACA  Watch Dogs 2 akan diberi percuma untuk penonton Ubisoft Forward