Harga Vivo V15 Pro RAM 8GB hanya berbeza RM100

Semasa sesi previu Vivo Apex minggu lepas, Vivo Malaysia turut mengumumkan ketibaan Vivo V15 Pro yang baru, dengan RAM lebih besar. Hari ini, DirectD telah membuka tempahan awal Vivo V15 Pro RAM 8GB bersama harga jualannya.

Dalam status di Facebook, DirectD memuat naik gambar jualan Vivo V15 Pro dengan RAM 8GB berharga RM1,899. Harga ini lebih mahal RM100 dari Vivo V15 Pro 6GB. DirectD turut menyatakan stok jualan akan tiba sekitar hari ini atau esok.

Vivo V15 Pro ialah telefon pintar terbaru di Malaysia, menampilkan kamera hadapan 32MP yang boleh disembunyi dan terangkat. Skrinnya dari Super AMOLED, berukuran 6.39-inci dengan resolusi HD Penuh+.

Ia menjalankan cip pemproses Snapdragon 675 bersama storan 128GB. Ia memiliki tiga kamera belakang, gabungan sensor 48MP + 8MP + 5MP. Baterinya pula sebesar 3,700mAh. Kenali telefon ini lebih lanjut menerusi video kami di bawah ini.

Jika anda berminat, tempahan awal boleh dibuat di laman web DirectD. Terdapat dua warna boleh dipilih iaitu Biru atau Merah.

[Sumber: DirectD]

BACA  iPhone 9 dan iPad Pro dengan tiga kamera akan dilancar seawal bulan Mac