fbpx

Hotlink tawar pas istimewa 10GB RM5 kerana gangguan naiktaraf sistem selama 30 jam

Hotlink hari ini mengumumkan satu kejutan. Mereka menawarkan pas istimewa 10GB pada harga RM5 yang boleh digunakan selama 2 hari. Ia sebagai balasan kepada pengguna kerana gangguan kerja naiktaraf sistem yang akan berjalan tengah malam ini.

Menurut Hotlink, mereka akan menjalankan kerja naiktaraf sistem dari pukul 12.30 tengah malam 7 Mei, sehingga 6.30 pagi 8 Mei. Bermaksud, kerja naiktaraf berjalan selama 30 jam.

Dalam tempoh kerja naiktaraf ini, pengguna Hotlink masih boleh menggunakan talian seperti panggilan, melayari internet dan menghantar SMS. Tetapi tambah nilai dan pembelian pas internet tidak dapat dilakukan.

Kerana itu, Hotlink kini menawarkan pas istimewa 10GB pada harga RM5 yang boleh digunakan selama 2 hari. Pelanggan digalakkan untuk membelinya segera sebelum kerja naik taraf bermula, untuk memastikan sambungan internet mereka tidak terganggu.

Harapnya semua pengguna Hotlink ambil maklum tentang perkara ini dan segera membeli pas istimewa tersebut. Buat juga tambah nilai dan beli mana-mana pas lain yang dirasakan perlu, sebelum pukul 12.30 tengah malam ini.

BACA  Apple ungguli tangga teratas model telefon pintar paling banyak dijual pada suku ketiga 2019