Sambut Hari Bapa dengan tawaran bundle Honor serendah RM179

Hari Bapa semakin hampir, tapi masih pening mahu belikan hadiah menarik untuk bapa kesayangan anda? Jangan risau kerana Honor Malaysia bakal menyediakan promosi hebat sempena Hari Bapa tahun ini.

Jika bapa anda seorang yang memilih dan cerewet, Honor juga menawarkan bundle produk yang mampu memuaskan hati bapa anda. Dalam masa yang sama, tawaran tersebut mampu memberikan penjimatan pada anda. Tawaran hebat tersebut seperti berikut:

BundleTawaran Hari
Bapa
Jimat
HONOR 9 Lite dan HONOR Band 4 RunningRM 520RM 218
HONOR 7X and HONOR SoundStone Portable
Bluetooth Speaker
RM 699RM 299
HONOR 10 Lite dan HONOR Watch MagicRM 1059RM 219
HONOR Body Fat Scale dan HONOR AM 61
Bluetooth Earphone
RM 179RM129

Untuk bapa anda seorang yang aktif dan lasak, tawaran bundle Honor 9 Lite dan Honor Band 4 Running adalah pilihan yang paling tepat. Hal ini kerana gabungan peranti boleh pakai dan telefon pintar tersebut dapat membantu bapa anda menjejaki tahap kecergasan mereka.

Bagi bapa yang seringkali mendengar alunan ayat suci al-Quran atau lagu-lagu klasik, tawaran bundle HONOR 7X and HONOR SoundStone Portable
Bluetooth Speaker adalah pilihan bijak.

Tawaran bundle yang seterusnya dari Honor adalah sebuah telefon pintar HONOR 10 Lite dan HONOR Watch Magic. Ia amat sesuai dengan bapa yang bekerjaya. Gandingan telefon pintar dan jam tangan pintar tersebut dapat membantu kehidupan seharian bapa anda yang sibuk.

Bagaimana pula dengan bapa anda yang tidak mahukan telefon pintar? Jangan risau kerana tawaran lain dari honor, HONOR Body Fat Scale dan HONOR AM 61 Bluetooth Earphone juga boleh dijadikan hadiah sempena hari bapa.

Honor 10 Lite merupakan sebahagian daripada promosi

Jangan lupa untuk dapatkan tawaran bundle Hari Bapa dari Honor ini di kedai atas talian rasmi Honor, bermula 12 Jun sehingga 20 Jun 2019.

Sebarang maklumat lanjut, anda boleh layari laman facebook rasmi Honor Malaysia.