fbpx

iPhone 6s Percuma dengan pelan Celcom Gold Plus dan ke atas

iPhone 6s adalah telefon pintar Apple yang dilancarkan pada tahun 2015. Ia merupakan model paling lama yang akan menerima kemaskini iOS 13. Semakan di Machines dan Switch menunjukkan, iPhone 6s 32GB masih dijual dengan harga RM1,249.

Jika anda masih menyimpan impian untuk menggunakan iPhone tetapi dengan bajet sangat ketat, Celcom kini menawarkannya percuma bersama pelan pascabayar mereka. Atau, hanya bayar RM199 dengan pelan pascabayar Gold Plus RM98/bulan.

Celcom kini menawarkan iPhone 6s 32GB dengan pilihan warna emas atau emas ros, dengan kontrak 24 bulan, berharga RM199 dengan pelan pascabayar Gold Plus, atau percuma dengan pelan Celcom Gold Supreme, Platinum, dan Platinum Plus.

Seperti biasa, pengguna perlu membayar wang pendahuluan sebanyak RM900 dengan pelan Gold Plus, atau RM1,100 dengan pelan Gold Supreme, Platinum, dan Platinum Plus. Wang pendahuluan ini akan direbat ke dalam bil pengguna.

Semua pelan pascabayar Celcom menawarkan panggilan, WhatsApp dan WeChat tanpa had. Celcom juga menawarkan 100GB Video Walla untuk pelan pascabayar yang terlibat di atas. Kuota dan bayaran bulanan pelan pascabayar Celcom adalah seperti berikut:

  • Gold Plus (40GB) RM98/bulan
  • Gold Supreme (50GB) RM128/bulan
  • Platinum (60GB) RM148/bulan
  • Platinum Plus (100GB) RM188/bulan

Telefon pintar iPhone 6s dikuasakan cip Apple A9, dengan skrin Retina HD 4.7-inci yang menyokong 3D Touch. Kamera belakangnya 12MP manakala kamera depan 5MP.

Anda boleh mendapatkan tawaran ini di Stor Online Celcom atau di cawangan BlueCube berhampiran.

BACA  Laser Boleh Diguna Untuk Gantikan Arahan Suara Telefon Anda