Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Monitor Mudah Alih Acer Ini Ringan Pada Berat Dan Harga

Sekiranya anda memerlukan paparan kedua ketika lakukan kerja menyunting di komputer, ataupun paparan mudah alih untuk konsol permainan anda, Acer ada tawarkan penyelesaian yang tidak terlalu merabakkan dompet.

Acer PM161Q boleh jadi paparan sekunder anda pada harga RM599 sahaja. Pada harga serendah itu, anda beroleh monitor berkeluasan 15.6″ beresolusi HD Penuh, daripada jenis IPS yang pastinya lebih baik dalam penghasilan warna daripada paparan TFT sesetengah monitor mudah alih.

Ia cuma seberat 0.95kg dan hadir dengan beg penyimpanan khas.

Mneariknya monitor ini adalah ia boleh beroperasi menggunakan seutas kabel USB-C sahaja. Jika komputer, telefon, ataupun konsol permainan anda menyokong fungsi mengangkut data paparna melalui port USB-C anda boleh gunakannya. Jika tak, di atas port USB-C mintor ini ada port mikro-USB yang digunakan untuk menerima bekalan kuasa.

Setiap monitor ini dilindungi jaminan selama 3 tahun. Acer PM161Q akan mula dijual di Malaysia dalam bulan September 2019 ini dan boleh dibeli daripada pengedar sah produk Acer di seluruh negara.

Layari laman rasmi produk untuk maklumat lanjut.

BACA  Hanya 20% dasar laut bumi kita ada petanya, tentu banyak harta karun dalam baki 80%