fbpx

Mi 9T Pro mula dijual di Malaysia pada 27 Ogos

Telefon pintar Mi 9T Pro telah selamat dilancarkan pada 20 Ogos di Eropah. Penjualannya di Malaysia pula akan dibuka tidak lama lagi apabila ia telah muncul di Stor Xiaomi Global di Shopee.

Mi 9T Pro dengan RAM 6GB dan storan 128GB telah disenaraikan di Stor Xiaomi Global di Shopee. Jualannya pula akan bermula pada 26 Ogos 2019, pukul 11.59 tengah malam. Lebih tepat lagi, jualannya ialah pada tengah malam 27 Ogos 2019.

Tetapi pada gambar produk, ia menyatakan akan mula dijual pada 30 Ogos. Ini mungkin satu kesilapan semasa memuat naik gambar.

Selain itu, versi storan 64GB dengan RAM 6GB juga akan ditawarkan di Stor Xiaomi Global pada 27 Ogos. Sebagai promosi pembeli terawal, mereka dilihat akan menawarkannya dengan harga istimewa, yang mana digambarkan ialah RM1?99. Harga ini pasti akan diumumkan sebelum tarikh 27 Ogos.

Jika berminat, jangan lupa untuk mengunjungi Stor Xiaomi Global di Shopee. Stor Xiaomi Global ialah stor yang menjual produk Xiaomi terus dari China. Walaupun ia tidak diuruskan oleh Xiaomi Malaysia, produk yang dibeli dari stor ini dijamin oleh Xiaomi Malaysia. Disebabkan penghantarannya dari China, ia mungkin mengambil masa lebih panjang untuk diterima.

Jika anda mahu mendapatkan set rasmi Malaysia, masih belum ada tarikh diberitahu oleh Xiaomi Malaysia tetapi ia akan datang tidak lama lagi. Apatah lagi ia telah lulus pensijilan SIRIM.

BACA  Diskaun RM200 untuk Realme 3 Pro pada 9.9 harus di Chup sekarang