Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Honor Band 5 Akan Dilancarkan di Jerayawara Honor 20 Pro

Honor Malaysia akan mengadakan jerayawara Honor 20 Pro pada 31 Ogos ini. Tapi mereka turut akan mengepilkan satu produk baru untuk dilancarkan semasa pameran itu dan ia adalah Honor Band 5.

Seperti gambar yang dikongsikan di laman rasmi mereka, Honor Band 5 miliki rupa yang lebih kurang sama seperti gelang kecergasan lain termasuklah dengan Honor Band 4 sebelum ini. Bezanya, kali ini ia ada panel berwarna sebesar 0.95″ seperti gelang Mi Band 4.

Untuk ciri-ciri kecergasan, ia ada pengimbas denyut nadi di bahagian belakang gelang. Kemudian, Band 5 boleh menjejak pola tidur dan juga bilangan langkahan anda. Sekiranya anda bersenam di dalam kolam, kalis air sehingga 50m dalamnya.

Walaupun paparannya telah dinaik taraf daripada monokrom ke berwarna, hayat bateri yang dikongsikan Honor agak panjang. Berbekalkan tangki penuh, bateri Band 5 mampu bertahan sehingga 14 hari lamanya sebelum perlu dicas semula.

Di China, Honor Band 5 dijual pada harga RMB189 (RM111). Jika anda ada kelapangan, anda boleh pergi ke Sunway Pyramid, LG Blue Concourse pada 31 Ogos 2019.

BACA  SKMM siasat Sugarbook, bimbang ada aktiviti pelacuran