Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Honor melanjutkan kempen jaminan tahun kedua Rileks, Beli je

Pada bulan Julai lepas, Honor Malaysia mengumumkan kempen Rileks, Beli Je yang menawarkan jaminan tahun ke-2 untuk model telefon pintar Honor terpilih. Kempen ini berjalan sehingga 30 September 2019. Hari ini, Honor Malaysia menyatakan akan melanjutkan tempoh kempen ini sehingga hujung tahun.

Dalam kempen yang lepas, sebanyak 4 model telefon Honor yang terlibat iaitu Honor 20, Honor 20 Pro, Honor 20 Lite dan Honor View 20. Tetapi untuk kempen lanjutan dari 1 Oktober sehingga 31 Disember 2019, ia dihadkan kepada 2 model sahaja iaitu Honor 20 dan Honor 20 Pro.

Setiap pembelian telefon pintar Honor diberi jaminan selama setahun. Tetapi dalam kempen Rileks, Beli Je ini, telefon pintar Honor yang terlibat menerima jaminan tambahan tahun ke-2. Bagaimanapun, pembeli harus menebus jaminan tambahan ini menerusi aplikasi HiCare di dalam telefon.

Tebusan jaminan tambahan ini perlu dibuat dalam tempoh 7 hari selepas pembelian. Untuk menebusnya, lancarkan aplikasi HiCare di dalam telefon yang baru dibeli. Pastikan ia dikemaskini ke versi terkini. kemudian daftar masuk menggunakan ID Huawei. Jika tidak ada, daftar akaun ID Huawei yang baru.

Seterusnya, pergi ke ruangan kempen Rileks, Beli Je dan tekan butang ‘Click Here Now‘ untuk menebus jaminan tambahan. Notis ‘Redeemed Successfully‘ akan terpapar apabila tebusan berjaya dibuat.

Maklumat lanjut tentang kempen ini boleh ditemui di laman web Honor Rileks, Beli Je.

Honor Malaysia juga kini sedang menjalankan kempen PayDay Sale yang memberi diskaun dan hadiah percuma untuk pembelian produk Honor terpilih, sehingga 10 Oktober 2019. Selain itu, khas pada 10 Oktober, Honor Band 5 boleh dibeli dengan diskaun 20%, serta promosi eksklusif untuk Honor Watch Magic dan Honor FlyPods Lite.

BACA  PENJANA: Senarai harga baharu Proton dan Honda sehingga 31 Disember 2020