fbpx

Garmin Venu, Jelmaan Vivoactive 4 Ini Tiba Di Malaysia Dengan Panel OLED

Selepas Garmin Fenix siri 6 diumumkan beberapa minggu yang lalu, Garmin Malaysia dalam bulan ini membawa masuk satu lagi jam kecergasan Garmin Venu. Daripada rupa parasnya, ia saling tak tumpah seperti sebuah seutas Vivoactive 4 dengan satu perbezaan yang ketara iaitu Venu dilengkapi panel OLED yang cantik.

Ia menjadikan papapran muka jam lebih terang dan jelas tanpa mengorbankan hayat bateri. Jadi anda boleh nampak yang jam ini ditujukan untuk pemakai kasual yang boleh membawa jam yang sama untuk kerja dan juga untuk beraktiviti sebab rekaannya tidak terlalu agresif dan tidak pula terlalu “jambu”.

Venu, Light Sand/Rose Gold

Hanya ada satu saiz muka jam iaitu yang 1.2″ yang padanya ada resolusi 390 x 390 dan dilapisi kaca Corning Gorilla Glass 3. Menurut Garmin, ia miiki hayat bateri sehingga 6 jam lamanya jika GPS tak digunakan. Semasa beraktiviti, ia boleh bertahan selama 6 jam. Untuk temani anda bersukan, ia ada storan dalaman yang mampu menampung sehingga 500 lagu.

Venu, Light Sand/Rose Gold

Berikut adalah senarai ciri-ciri yang disuntik dalam Garmin Venu.

Garmin Venu dijual pada harga RM1,799 dan boleh dibeli di semua pengedar bertauliah Garmin atauapun anda boleh pergi ke Mid Valley Megamall antara 9-13 Oktober 2019 kerana mereka sedang adakan jerayawara di sana.

Ada empat warna semuanya untuk Venu ini tapi buat mas aini, ada dua pilihan warna iaitu Black with Slate Hardware and Light Sand with Rose Gold Hardware. Dua baki yang lain ialah Granite Blue with Silver Hardware, and Black with Gold Hardware akan ditawarkan dalam bulan November 2019.

Layari laman rasmi produk untuk maklumat lanjut.

BACA  Lupakan Chrome Sebab Kita Ada Microsoft Edge Yang Baru