Proton X70 dan banyak lagi hadiah menanti pengguna baru Celcom Home

Celcom kini melancarkan kempen 90 Days of Awesomeness di mana mereka menyediakan hadiah bernilai RM500,000 untuk pendaftaran baru pelan Celcom Home Broadband.

Hadiah tertinggi yang disediakan berupa kereta Proton X70 serba baru. Ia diikuti dengan 9 hadiah utama iaitu percutian untuk 4 orang ke pelbagai destinasi menarik seluruh dunia seperti London, Seoul, Istanbul dan banyak lagi.

Celcom turut menyediakan hadiah harian dalam bentuk baucer membeli-belah bernilai RM200 kepada 9 orang pemenang bertuah.

Untuk melayakkan diri, orang ramai hanya perlu mendaftar mana-mana pelan Celcom’s Home Fibre atau Celcom Home Wireless di antara 15 Oktober 2019 sehingga 15 Januari 2020. Kempen ini hanya terbuka kepada pelanggan baru sahaja.

Jika berminat untuk mendaftar, ia boleh dibuat di mana-mana Celcom Bluecube, rakan sah Celcom atau menghubungi pusat khidmat pelanggan di talian 1-300-11-3282.

Celcom akan mengumumkan nama pemenang untuk hadiah harian menerusi laman web Celcom setiap hari. Manakala hadiah tertinggi dan hadiah utama, akan diumumkan selepas tempoh kempen tamat.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh melayari laman web Celcom Home Fibre dan Celcom Home Wireless. Lebih banyak persoalan ada dijawab di ruangan soalan lazim FAQ.

BACA  Tempahan Galaxy S20: Celcom Ada S20 Ultra Pada Harga Serendah RM4,098