Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Semua produk ekosistem Xiaomi lebih mudah dicari di Shopee

Xiaomi bermula dengan menghasilkan telefon pintar sangat mampu milik serta powerbank yang boleh dibeli ramai. Sedikit demi sedikit, Xiaomi menghasilkan pelbagai produk elektrik dan elektronik dilengkapi pelbagai teknologi canggih. Paling penting, harganya murah dan boleh dibeli ramai orang.

Tetapi tidak banyak produk Xiaomi yang dibawa masuk secara rasmi ke Malaysia. Kerana itu, banyak peniaga melalui usaha mereka sendiri, mengimport masuk produk Xiaomi dari China. Pembeli di Malaysia, kini boleh mendapatkannya lebih mudah menerusi stor online seperti Lazada dan Shopee.

Bagi memudahkan lagi rakyat Malaysia membeli produk Xiaomi di internet, Shopee kini mengumumkan mereka menyediakan Laman Koleksi Ekosistem Xiaomi. Semua produk ekosistem Xiaomi boleh ditemui terus di satu pusat sehenti di Shopee.

Laman Koleksi Ekosistem Xiaomi di Shopee menyenaraikan produk popular Xiaomi antaranya Mijia Scooter, Mi Robot Vacuum, Soocare Hair Dryer dan banyak lagi. Lebih menarik lagi, Shoppe kini menawarkan baucer diskaun untuk membeli produk ekosistem Xiaomi.

Dari kini hingga 31 Oktober 2019, gunakan kod promo MIWANT3 untuk mendapatkan diskaun 3% dengan pembelian minima RM100. Kod promo MIWANTSURPRISE pula memberikan diskaun 10% dengan pembelian minima RM350 dan diskaun dihadkan ke RM50 sahaja.

Layari Laman Koleksi Ekosistem Xiaomi sekarang untuk membeli-belah produk Xiaomi di Shopee. Jangan lupa gunakan kod promosi untuk membelinya pada harga lebih rendah.

BACA  Redmi 9A dan Redmi 9C telefon super murah terbaru Xiaomi