Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Tangkap gambar mengikut tema dan menangi Galaxy Note 10

Telefon pintar semakin hari semakin canggih, terutama sekali di bahagian kamera. Jika anda sering merasakan gambar yang anda ambil menggunakan telefon pintar sangat menarik, maka anda haru menyertai pertandingan mengambil gambar yang dianjurkan oleh Samsung Malaysia ini.

Bermula dari 15 November sehingga 13 Disember 2019, sertai pertandingan fotografi Samsung Malaysia sekarang yang menawarkan hadiah utama berupa telefon pintar Samsung Galaxy Note 10. Setiap minggu, Samsung akan memperkenalkan tema pertandingan dan tangkap gambar mengikut tema tersebut dan muat naik ke akaun instagram.

Langkah-langkah untuk menyertai pertandingan fotografi Samsung Creation ini adalah seperti berikut:

  1. Ikuti Instagram @SamsungMalaysia
  2. Ambil gambar mengikut tema mingguan (rujuk tema mingguan di bawah)
  3. Muat naik gambar dengan tanda pagar #withGalaxy #MYSamsungCreation #ModelTelefon (contoh #GalaxyNote10 GalaxyS10 GalaxyA50s)
  4. Tag @SamsungMalaysia beserta 2 orang kawan pada gambar tersebut. Pastikan kawan tersebut mengikuti akaun @SamsungMalaysia. Set juga akaun Instagram anda kepada Public.

Tema mingguan yang ditetapkan adalah seperti berikut:

  • Minggu 1 (15-21 Nov): The Light & Shadows
  • Minggu 2 (22-28 Nov): The Little Things to Focus in Life
  • Minggu 3 (29 Nov-5 Dis): The Perspective
  • Minggu 4 (6-13 Dis): The Urban Love

Peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan. Pemenang akan dipilih berdasarkan keaslian dan kreativiti gambar. Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web pertandingan #MYSamsungCreation.

Tunggu apa lagi, inilah masanya nak tunjukkan kehebatan mengambil gambar menggunakan kamera di telefon pintar anda. Ada peluang nak menang telefon pintar baru.

BACA  ROG Phone 3, set rasmi Malaysia vs set China, apa yang lebih dan kurang?