Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

OYO ada RM1 juta hadiah untuk diberi kepada semua dalam kempen Shake & Win

Tahun Melawat Malaysia 2020 mensasarkan kenaikan pengunjung ke Malaysia tahun depan. Malah, ia juga bagi menggalakkan rakyat Malaysia sendiri untuk melawat pelbagai destinasi menarik di dalam negara. Bagi menyokong usaha kerajaan, OYO Malaysia kini mengadakan kempen OYO Shake & Win.

Kempen OYO Shake & Win menyediakan hadiah bernilai RM1 juta dalam bentuk OYO Money, percutian percuma serta baucer dari rakan niaga OYO. Untuk menyertainya sangat mudah, hanya buka aplikasi OYO dan goncangkan sehingga hadiah terkeluar.

Setiap orang memiliki satu peluang untuk memenangi hadiah setiap hari, jadi lebih banyak orang boleh turut memenangi pelbagai hadiah ini. Kempen ini akan tamat pada 30 November 2019.

OYO kini memiliki lebih 16,000 bilik di lebih 500 hotel dan rumah tumpangan, meliputi lebih 50 bandar dan pekan di Malaysia. Malah, OYO terdapat di lebih 800 bandar di 80 negara di seluruh dunia.

OYO merevolusikan arena hotel bajet dengan memperkasa pemilik aset kecil dan bebas, dengan sistem operasi dan teknologi terkini yang membolehkan mereka menyaingi rangkaian hotel besar. Ia juga membantu mereka mendapatkan kadar pelanggan yang tinggi sekaligus meraih lebih keuntungan.

Muat turun aplikasi OYO secara percuma di Apple Appstore dan Google Playstore untuk menempah bilik hotel serta mendapatkan ganjaran dari kempen OYO Shake & Win.

BACA  Apple AppStore jana bil dan jualan aplikasi sebanyak USD 519 bilion sepanjang tahun 2019