Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Cari Empat Perkara Ini Untuk Nikmati Diskaun Sepanjang Sambutan Ulang Tahun Ke-8 Lazada

27 Mac 2020 adalah hari ulang tahun ke-8 Lazada Malaysia. Untuk meraikannya, banyak tawaran menarik akan dijalankan melibatkan ribuan produk yang diletakan dengan tanda harga menarik.

Ditambah pula dengan PKP yang dilanjutkan sehingga 14 April ini, anda tentu punya banyak masa untuk membelek kedai dalam talian Lazada untuk buru produk menarik, tak kiralah barangan keperluan ataupun barang yang sudah lama anda idamkan.

Sebenarnya, festival beli-belah Lazada bersempena hari jadinya sudah pun bermula. Tapi ia akan jadi lebih hebat pada hari kejadian. Jangan lupa untuk periksa senarai tawaran menarik yang kami sediakan untuk bantu anda.

Ini adalah tips yang dikongsikan sendiri Lazada. Anda Cuma perlu cari empat tanda ini sekiranya ingin dapatkan barang ada harga lebih rendah daripada biasa.

Chup Dulu

Ia ada fungsi yang sama macam tempahan. Program ini dah mula daripada 13 Mac dan berakhir 26 Mac 2020. Anda boleh tempah produk tersebut dengan membayar sejumlah kecil deposit minimum. Lazada akan simpankan produk itu untuk anda untuk elakkannya daripada kehabisan.

Mesti Beli

Produk yang banyak diletakkan bawah kategori ini adalah daripada jenis keperluan asasi seperti lampun, susu, dan sebagainya.

Flash Sale

Jualan kilat Lazada biasanya tawarkan produk pada harga tak masuk akal. Disebabkan produknya sangat rawak, anda perlu selalu periksa laman Lazada untuk tawaran terbaharu.

Lazada Wallet

Lazada juga tawarkan cashback melalui e-Wallet mereka. Contohnya RM30 cashback bila anda lakukan tambah nilai antara 23 hingga 26 Mac 2020. Anda juga boelh terima cashback RM5 jika anda tambah nilai wallet sekurang-kurangnya RM99 di 99Speedmart dan berpeluang untuk menangi RM1,888 pada 27 Mac 2020.

BACA  Jadi bos sendiri dengan BeBoZz by Celcom