Dapatkan broadband Celcom Home Wireless dan nikmati rebat 50% untuk bil bulan pertama

Sekiranya anda pergi ke laman Celcom sekarang, ada satu promosi Hari Raya sedang berjalan. Promosi itu terbuka kepada pelanggan baru Home Wirelss dan berlangsung sehingga 30 Jun 2020.

Dalam promosi tersebut, pelanggan baru akan menerima rebat 50% terhadap bil bulan pertama mereka. Pelan yang paling murah mereka tawarkan ialah Home Wireless M yang berharga RM70/bulan. Ia bermakna untuk bulan pertama, bil anda cumalah RM35.

Selain Wireless M, ada juga pelan Wireless L dan Wireless XL yang berikan lebih banyak kuota Internet iaitu sehingga 150GB.

Salah satu kelebihan jika anda gunakan Celcom Home Wireless ialah pada kemudahan pemasangan. Disebabkan ia gunakan rangkaian 4G untuk berikan sambungan Internet kepada anda, ia secara asasnya plug & play. Tak perlu anda tunggu kontraktor datang dan tebuk dinding untuk Tarik kabel optik fiber masuk ke rumah kerana Celcom Home Wireless gunakan modem Huawei B618.

Ia amat sesuai sekiranya kediaman anda tidak ada akses Internet jalur lebar fiber optik.

Modem 4G LTE Huawei B618

Tambahan pula, disebabkan ia adalah modem 4G, anda boleh bawanya kemana-mana, asalkan ada bekalan tenaga untuk menguasakannya.

Ada beberapa cara anda boleh gunakan untuk langgan jalur lebar ini. Pelanggan Celcom sedia ada Cuma perlu telefon 1111 untuk pendaftaran. Pelanggan baru, buat janji temu untuk lakukan pendaftaran di BlueCube ataupun rakan niaga Celcom yang berhampiran.

Layari laman rasmi produk untuk maklumat lanjut.