Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Realme Watch akan tiba di Malaysia pada 11 Jun bersama beberapa aksesori lain

Realme hari ini telah menghantar jemputan untuk mengikuti livestream pelancaran beberapa produk dan salah satu daripadanya ialah Realme Watch. Sekiranya anda dah rasa mual dengan pasaran peranti boleh pakai, terutamanya untuk segmen bawah RM500 kerana didominasi Amazfit, Realme bakal bawakan alternatif kepada anda.

Anda bolehlah ikuti pelancaran produk-produk tersebut pada 11 Jun 2020, jam 11 pagi di Facebook Realme Malaysia. Perkara ini memang sudah dijangkakan sejak April 2020 lagi apabila pensijilan Realme Watch muncul dalam pengkalan data SIRIM.

Selain Realme Watch, kelihatan produk lain yang akan dilancarkan bersama seperti Realme Buds Q, Realme Buds Air Neo, dan Realme Powerbank 2 10,000mAh.

Jam tangan ini sudahpun diumumkan untuk pasaran India. Di sana, ia akan menemui peminatnya pada 5 Jun 2020. Realme Watch yang dijual di India miliki spesifikasi seperti berikut:

  • Paparan 1.4″ berwarna & peka sentuhan.
  • Ada sensor SPO2
  • Boleh mengawal peralatan rumah lain melalui sambungan Bluetooth
  • Kalis air IP68
  • Bateri 160mAh dengan ketahanan sehingga 20 hari

Dalam pasaran India, Realme Watch dijual pada harga bermula INR3,999 (RM227). Adakah anda rasakan yang di Malaysia harganya akan kurang daripada RM300?

BACA  Apple WWDC: Big Sur adalah kemaskini terbesar macOS menjadikannya mirip iOS