Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Tempahan pembelian set Lego Super Mario dibuka pada harga RM259.90

Lego dan Nintendo telah bekerjasama untuk hadir dengan set lego berinovatif seperti yang diumumkan dalam pertengahan Mac 2020 yang lalu. Buat peminat di Malaysia yang berkira-kira untuk milikinya, anda boleh mula lakukan tempahan bermula sekarang dan akan beroleh tempahan tersebut pada 1 Ogos 2020.

Harga jualan set Lego Super Mario adalah pada RM259.90 dan boleh ditempah melalui saluran-saluran berikut:

All LEGO® Certified Stores

  1. LEGO®Land Malaysia
  2. Brick Magic
  3. Box of Bricks
  4. Semua gedung Toys ‘R’ Us
  5. LEGO® Store di Lazada
  6. LEGO® Store di Shopee

Sebenarnya, tempahan sudahpun dibuka sejak 14 April yang lalu lagi dan menurut saluran dalam talian, kebanyakkan tempahan sudahpun ditutup dan frasa “Out of Stock” terang-terang terpampang di laman masing-masing. Anda cuma boleh tinggalkan emel untuk dimaklumkan sekiranya ada program tempahan baru dibuka kelak.

Buat anda yang terlepas berita, Lego Super Mario adalah set Lego interaktif yang menggabungkan blok binaan dengan karakter ikonik. Karakter utamanya, Mario, dilengkapi teknologi NFC dan Bluetooth dan boleh berinteraksi dengan blok-blok binaan disekelilingnya untuk beri gerak balas yang sepatutnya.

Setakat ini, hanya set pertama Lego Super Mario diumumkan untuk pasaran Malaysia. Selain dua set expansion yang sudahpun diumumkan berikut adalah senarai semua set lego dalam koleksi Super Mario dan harganya:

BACA  Beritahu semua orang yang katalog IKEA 2021 sedia dimuat turun