Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Promosi tambang harga tetap AirAsia dari RM88 sehala selama 3 hari sahaja

Orang ramai boleh terbang di dalam negara dari serendah RM88 sehala, menerusi promosi yang diadakan AirAsia. Untuk 3 hari sahaja, AirAsia menawarkan harga tambang tetap untuk penerbangan domestik.

Promosi ini berjalan dari 6 hingga 8 Julai 2020 sahaja, untuk penerbangan dari 3 Ogos hingga 30 November 2020. Tawaran ini termasuk penerbangan pada hujung minggu, hari Sabtu dan Ahad.

Tambang harga tetap RM88 diberikan untuk penerbangan di dalam Semenanjung Malaysia, serta penerbangan di dalam Malaysia Timur (Sabah dan Sarawak).

Bagi penerbangan antara Semenanjung Malaysia dan Malaysia Timur, ia ditawarkan pada harga tetap RM208 sahaja. Orang ramai boleh terbang di antara Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Johor Bahru, ke Kota Kinabalu dan Kuching, serta banyak lagi destinasi lain di dalam Malaysia.

Menurut AirAsia lagi, harga tambang tetap rendah yang tercatat ini termasuk cukai dan yuran untuk Ahli AirAsia BIG. Harga all-in namanya. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Jika anda sedang merancang untuk bercuti dalam negara, dapatkan segera promosi tiket harga tetap ini sekarang, selewatnya pada 8 Julai 2020. Sama-sama kita suburkan kembali ekonomi dalam negara pasca COVID-19.

Sumber: AirAsia

BACA  Oppo Reno 4 Pro & Reno 4: Maklumat penjualannya di Malaysia