Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

PROMO: Banyak telefon turun harga bawah RM1,000 di Shopee pada 23 Julai

Shopee menyatakan mereka akan mengadakan Hari Jualan Super untuk telefon pintar, dengan diskaun sehingga 65%. Semua telefon dalam jualan ini, berharga di bawah RM1,000 dalam tawaran 1 hari sahaja, pada 23 Julai 2020.

Pelbagai jenama terlibat di dalam promosi 1 hari ini seperti Huawei, Vivo, realme, Oppo, Xiaomi, Nokia dan banyak lagi. Antara model yang terlibat dalam promosi kali ini adalah:

Selain diskaun, pengunjung juga boleh mendapatkan baucar kedai untuk diskaun tambahan, penghantaran percuma serta pulangan tunai dalam bentuk Shopee Coins dari penjual terpilih. Untuk melihat lebih banyak lagi model terleibat dan mendapatkan maklumat lanjut, layari laman promosi Shopee Below RM999.

Shopee turut bekerjasama dengan Samsung untuk mengadakan Shopee Brand Day Samsung. Pelbagai produk Samsung seperti telefon pintar, tv pintar, monitor, tablet, jam pintar, mesin basuh, peti sejuk, kad memori dan banyak lagi boleh dibeli dengan tawaran istimewa selama 3 hari, dari 23-25 Julai. Rujuk pautan di bawah untuk maklumat lanjut.

BACA  Samsung Galaxy Z Fold 2 baiki kelemahan terbesar Galaxy Fold