Sugu Pavithra tekan butang “reset”, semua video di saluran YouTube hilang

Kalau anda pergi ke saluran YouTube Sugu Pavithra sekarang, anda dapati yang dalamnya tiada video untuk ditonton. Ratusan video yang telah melonjakkan saluran itu kepada lebih 786 ribu pengikut dipercayai telah dibuang oleh pemiliknya.

Tindakan drastik ini diambil selepas berita Sugu didakwa menyerang isterinya dua kali pada Selasa, 19 Julai 2020, yang telah menyebabkan kecedaraan ke atas Pavithra di bahagian muka. Walau bagaimanapun, pihak suami tidak mengaku bersalah atas kedua-dua pertuduhan.

Selepas prosiding mahkamah, Pavithra memberitahu wartawan yang dia telah memaafkan suaminya dan ingin melupakan insiden itu. Kedua-dua pihak turut mengumumkan yang mereka ingin menjalani kehidupan normal tanpa sebarang publisiti.

Mereka juga menyatakan yang anugerah Ikon Bandaraya Ipoh tidak layak buat mereka dan menambah yang mereka tidak akan menerima sebarang penganugerahan selepas ini. Akhir sekali, pihak mereka menekankan yang mereka ingin beri fokus pada saluran YouTube mereka dan jalani kehidupan biasa.

Jadi, anda bolehlah jangkakan video baru daripada mereka tak lama lagi.