Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Gokart Lamborghini telah dibuka tempahannya untuk pasaran Malaysia

Anda teringin nak memandu Lamborghini tapi poket tak dalam? Ini adalah penyelesaian termurah. Gokart elektrik ini adalah  hasil kerjasama Ninebot dengan Lamborghini dan and aboleh tempahnya pada harga RM9,288 di pasaran Malaysia. Ia RM2,400 lebih mahal daripada Ninebot Gokart Pro yang sedang dijual di Malaysia sekarang.

Penawarannya sangat terhad kerana pnegedarnya hanya membawa masuk sebanyak 5 unit sahaja dan katanya tempahan akanmula diedarkan seawal 10 Oktober 2020.

Beza edisi Lamborghini dengan edisi standard ialah kelajuannya boleh mencecah 40km/j, lebih pantas daripada edisi standard. Dengan satu isian penuh bateri, ia boleh bergerak melebihi 20km. Unit ini didatangkan dengan speaker Bluetooth untuk mensimulasikan bunyi enjin V12 supercar Lamborghini.

Kalau anda seorang noob, tak perlu risau, ada beberapa mode boleh anda gunakan. Dalam mode selamat, ia mengehadkan kelajuan pada 8km/j dan mode Track menyahkunci had kelajuan untuk anda pergi smeaksimum mungkin.

Macam produk Ninebot Gokart yang lain, anda boleh juga transformasikannya jadi kenderaan dua roda dengan kit yang hadir dalam set tersebut.

BACA  Celcom gantung pengedar yang terlibat dalam pendaftaran palsu SIM prabayar