Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

GoPro Hero 9 mula dijual di Malaysia pada harga RM2,099

Kalau anda tak sabar untuk rasai kehebatan kamera aksi terhebat, anda boleh dapatkan GoPro Hero 9 di pengedar sah seluruh negara bermula 17 September 2020. Itulah yang diumumkan pengedar eksklusif GoPro di Malaysia, Funsportz.

Menurut mereka, ia dijual pada harga RM2,099. 400 pembeli pertama Hero 9 akan menerima bateri percuma yang boleh ditebus bermula 15 Oktober 2020 apabila anda menghantar bukti pembelian kepada Funsportz menggunakan borang dalam talian ini.

Untuk perbandingan, Hero 8 masuki Malaysia tempoh hari pada harga RM1,879.

Spesifikasi Hero 9

Menurut para reviewer yang sudahpun membanjiri YouTube dengan pengalaman masing-masing, ini adalah Heor 9 terbaik pernah dihasilkan. Daripada sudut fizikaliti, Hero 9 lebih besar berbanding Hero 8 dan yang sebelumnya.

Maka, Media Mod yang anda gunakan pada Hero 8 tidak boleh digunakan. Kemudian, baterinya kini lebih besar, mungkin disebabkan kehadiran paparan sekunder berwarna di bahagian depan.

Ini adalah Hero ekalensa pertama yang mampu merakam video 5K. Hypersmoothnya ditambah baik kepada versi 3.0 dan ada fungsi Horizon Leveling yang sangat mengagumkan.

BACA  Realme 7 Pro & Realme 7: Maklumat penjualannya di Malaysia