Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Jam pintar Honor Watch GS Pro kini ada warna putih

Jam pintar terbaru dari Honor, Watch GS Pro kini ditawarkan di dalam warna putih. Ia merupakan tambahan kepada warna hitam yang telah dilancarkan pada awal bulan ini.

Harga jualan untuk Honor Watch GS Pro berwarna putih ini juga masih sama, RM999 dan ia boleh dibeli di Stor Online HiHonor, Lazada, Shopee dan pengedar sah Honor.

Untuk masa terhad, Honor menawarkan hadiah percuma berupa fon kepala wayarles Honor Sport Pro (bernilai RM 249) untuk pembelian Honor Watch GS Pro, sementara stok masih ada.

Jam pintar Honor Watch GS Pro adalah sebuah jam pintar yang mirip Honor MagicWatch 2 tetapi lebih tahan lasak, menepati piawaian ketenteraan MIL-STD-810G. Bermakna ia tahan suhu ekstrem, debu dan habuk, gegaran, hentakan, kelembapan, altitud dan banyak lagi.

Badannya diperbuat dari fluoroelastomer, bahan yang lebih tahan haba, peluh dan minyak, serta kurang reaksi alergi. Ia turut dilengkapi sistem navigasi dwi-satelit serta fungsi “Route Back”, untuk memandu pengguna pulang ke lokasi walau di tempat yang jarang dilalui.

Baterinya juga ada jangka hayat lebih panjang, sehingga 25 hari untuk penggunaan biasa atau 47 jam dalam mod penjejak GPS. Selain itu, persamaannya dengan MagicWatch 2 seperti skrin AMOLED 1.39-inci, dikuasakan cip Kirin A1 dan dilengkapi mikrofon serta speaker untuk menjawab panggilan.

Peminat kecergasan juga boleh menggunakan jam ini kerana ia dilengkapi lebih 100 mod kecergasan dengan sensor denyutan jantung 24/7, pemantau oksigen di dalam darah SpO2, serta pelbagai statistik kecergasan.

BACA  Honor berpindah milik, adakah ia bakal beroleh akses GMS?