Samsung akan lancar produk pintar di rumah di majlis Bespoke Home 2021

Samsung sekali lagi akan kembali ke pentas pelancaran, kali ini membawakan tajuk “Bespoke Home 2021“. Di acara ini, Samsung akan memperkenalkan visi baru “Bespoke Home” mereka untuk pelbagai produk elektrik dan elektronik canggih di rumah.

Majlis pelancaran Bespoke Home 2021 akan diadakan secara maya, pada 11 Mei 2021 pukul 10 malam waktu Malaysia. Ia akan bersiaran secara langsung di laman web Samsung dan saluran YouTube Samsung.

Menurut Samsung, Bespoke Home akan mempersembahkan produk di rumah yang boleh diubahsuai, fleksibel, bersifat peribadi dan paling penting, sering berhubung. Ia menggabungkan rekaan dalaman rumah dan keperluan gayahidup terkini secara modular. Gabung dan cantum seperti jigsaw puzzle.

Samsung ada memberi contoh produk Bespoke mereka, iaitu peti sejuk. Pengguna boleh memilih berapa pintu yang dimahukan, serta fungsi peti sejuk tersebut. Mahu ruang sejuk beku lebih besar, atau terbina mesin pembuat ais ketul dan ais hancur.

Selain itu, ura-ura mengatakan bahawa Samsung akan memperkenalkan produk baru seperti penghawa dingin, peralatan memasak, penyedut hampagas, peti sejuk, mop robotik dan mesin basuh. Sejauh mana kecanggihan produk tersebut, akan dapat kita saksikan pada 11 Mei nanti.

[Sumber: Samsung]