PROMO: Dapatkan Jabra Elite 85t dengan diskaun RM250 sempena Hari Bapa

Hari Bapa akan disambut pada hari Ahad ketiga bulan ini, iaitu pada 20 Jun 2021. Jika anda mencari-cari hadiah yang sesuai untuk bapa ataupun suami, Jabra kini menawarkan diskaun untuk fon telinga TWS terbaik mereka, Jabra Elite 85t.

Untuk masa terhad, dari 15 hingga 22 Jun 2021, Jabra Elite 85t akan dijual dengan diskaun sebanyak 24% atau RM250. Dari harga asal RM1,049, anda boleh membelinya dalam tempoh promosi Hari Bapa ini pada harga RM799 sahaja.

Promosi ini boleh didapati di Stor Rasmi Jabra di Lazada dan Shopee. Bagaimanapun, hanya warna hitam sahaja disediakan dengan harga diskaun.

Fon telinga Jabra Elite 85t merupakan salah satu fon telinga terbaik dengan teknologi penyaring hingar aktif atau ANC. Malah, ia ada rekaan paling kecil dan kompak yang mampu membuang bunyi bising semasa mendengar muzik mahupun membuat panggilan.

Selain itu, pengguna boleh mengaktifkan mod HearThrough untuk mendengar bunyi sekeliling dengan lebih jelas, tanpa mencabutnya dari kuping telinga. Hayat bateri juga panjang, sehingga 5.5 jam bersama ANC aktif di fon telinga, serta tambahan 25 jam bersama bekas pengecas.

Jabra Elite 85T diiktiraf kalis percikan air dan habuk IPx4. Malah, Jabra memberikan jaminan selama 2 tahun untuk earbud ini, bersama penggantian pantas 1-ke-1 jika rosak.