Ayda Jebat dan Fattah Amin berperang kerana OPPO F5

Berperang sebab OPPO F5? Nampaknya itulah yang telah dilakukan oleh OPPO Malaysia, menjadikan Ayda Jebat dan Fattah Amin berperang. Bukannya perang mulut atau tangan, tetapi perang swafoto.

Telefon pintar OPPO F5 bakal dilancarkan di Malaysia tidak lama lagi. Bersempena itu, OPPO Malaysia mengadakan pertandingan swafoto di mana Fattah Amin mewakili swafoto jelas (clear selfies) dan Ayda Jebat pula memilih swafoto cantik (beauty selfies).

OPPO F5 dilengkapi kamera hadapan 20MP bersama teknologi pengecaman kecantikan pintar. Megapiksel yang tinggi menjadikan tangkapan swafoto lebih jelas (#teamFattahAmin) manakala teknologi pengecaman baru ini (#teamAydaJebat) akan menjadikan tangkapan swafoto boleh diubahsuai ke tahap serba baru.

Dalam perang di antara Fattah Amin dan Ayda Jebat ini, orang ramai berpeluang untuk memenangi sebuah telefon pintar OPPO F5 edisi khas Anugerah Skrin (OPPOxASK) serta tiga lagi hadiah misteri.

Anda perlu mengundi swafoto pilihan antara Jelas dan Cantik, tangkap satu gambar swafoto anda dan muat naik ke Facebook atau Instagram bersama hashtag #OPPOF5 #SelfieBattleMalaysia, serta pilihan antara #TeamClear atau #TeamBeauty. Tetapkan post kepada Public dan komen Done di post Selfie Battle di Facebook OPPO Malaysia. Syarat penuh pertandingan boleh dirujuk di sini.

Buat peminat swafoto, jangan lepaskan peluang untuk memiliki telefon pakar selfie terbaru dari OPPO, secara percuma melalui pertandingan ini ataupun membelinya selepas pelancaran tidak lama lagi.