Beri reaksi paling kreatif untuk dapatkan Zenfone Max Plus percuma

ASUS Malaysia memang pemurah bagi hadiah telefon pintar. Hampir setiap kali keluar model baru, ada je nak dibagi percuma. Macam peraduan ASUS #WOWMaxPlus yang tengah berjalan sekarang ni, menawarkan 4 unit telefon pintar ASUS Zenfone Max Plus (bernilai RM899) untuk dimenangi.

Peraduan #WOWMaxPlus ini berjalan dari 8 Januari sehingga 21 Januari 2018. Untuk menyertainya, anda perlu mengambil gambar bersama #WOWMaxPlus smiley di telefon anda, dan dimuat naik ke media sosial.

Langkah penuh peraduan ini adalah seperti berikut:

  1. Mulakan dengan Like Facebook ASUS Malaysia & Instagram ASUS Mobile Malaysia.
  2. Muat turun salah satu dari #WOWMaxPlus smiley dari sini: bit.ly/WOWMaxPlus
  3. Dengan cara paling kreatif, paparkan #WOWMaxPlus smiley di skrin telefon pintar anda dan ambil gambar swafoto dengan meletakkan telefon tersebut di mulut anda.
  4. Muat naik gambar tersebut di Facebook atau Instagram anda dan nyatakan, mengapa ASUS perlu menggantikan telefon pintar anda dengan ZenFone Max Plus. Jangan lupa tetapkannya ke Public.
  5. Jangan lupa sertakan tanda pagar #WOWMaxPlus dan ajak rakan anda untuk menyertainya bersama.

ASUS Malaysia menyediakan sebanyak 2 unit ZenFone Max Plus untuk pemenang Facebook, dan 2 unit lagi bagi pemenang di Instagram. Pemenang akan diumnmkan pada 23 Januari 2018 di platform media sosial berkenaan.

Ingat, cuba jadi sekreatif yang mungkin untuk menang. Untuk lebih info, layari laman peraduan ASUS #WOWMaxPlus. Sementara itu, kenali ZenFone Max Plus dengan lebih lanjut dalam laporan pelancarannya di sini.