10 saluran premium percuma untuk pelanggan unifi TV selama dua bulan

Jika anda pengguna jalur lebar unifi, anda kini dapat menikmati saluran premium secara percuma di set-top box (STB) unifi TV anda. Sebanyak 10 saluran premium di unifi TV diberi percuma dan anda pasti tidak akan kecewa dengan kandungannya.

Dari sekarang hingga 31 Mac 2018, nikmati rancangan dari saluran 960-969 di STB unifi TV anda secara percuma. 3 saluran adalah saluran filem dari FOX, iaitu FOX Movies (960), FOX Action Movies (961) dan FOX family Movies (962).

Ia diikuti dengan 3 lagi saluran FOX yang memberi fokus kepada rancangan bersiri, terutama dari Amerika Syarikat yang menjanjikan waktu siaran hari yang sama seperti di sana. Saluran tersebut adalah FOX (963), FX (964), dan FOX Life (965).

Baki empat lagi saluran pula menyajikan rancangan dokumentari, serta berita dan saluran khas bayi iaitu National Geographic (966), Nat Geo Wild (967), Baby TV dan Sky News HD (969).

Kesemua sepuluh saluran percuma ini hanya disediakan untuk pengguna unifi TV dengan STB sahaja, tidak terdapat di aplikasi mudah alih unifi playTV.

[Sumber: emel unifi]

BACA  Telefon pintar Google Pixel 4 ditemui digunakan di London