Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Aug, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Jom Tonton Klip Video Terbaru John Legend Dirakam Sepenuhnya Guna Pixel 2

Google Pixel 2 pernah menjadi penanda aras dalam dunia fotografi mudah alih untuk beberapa ketika apabila mencatatkan markah tertinggi dalam carta DxOMark. Sungguhpun menggunakan konfigurasi ekakamera belakang, ia masih mampu bersaing dengan kebanyakkan kamera dwikamera lain daripada segi simulasi bokeh dengan bantuan pembelajaran mesin.

Hebatnya kamera Pixel 2 ini terbukti apabila penyanyi terkenal John Legends sanggup menghasilkan klip video untuk lagu terbarunya, “A Good Night”, hanya menggunakan Pixel 2.

Hampir 80 peratus kllip video ini berlaku dalam keadaan malap kelab malam. Kemudian, ada juga bahagian slow-mo. Ia mungkin sengaja dilakukan untuk mendemonstrasikan keupayaan low-light yang mantap pada kamera  Pixel 2.

Antara kelebihan yang disedari John Legends semasa merakam video klip terbarunya menggunakan telefon pintar adalah ia amat mudah dan tidak mengambil masa yang panjang untuk disediakan. Ia memberi akses terhadap penghasilan kandungan yang berkualiti kepada lebih ramai golongan muda yang bercita-cita untuk menceburkan diri dalam indsutri kreatif.

[Sumber: Google]

BACA  Sony perkenal WH-1000XM4, fon kepala penyaring hingar terbaik generasi ke-4