fbpx

Dua tiket ke London menanti peminat honor di Malaysia

honor telah melancarkan telefon pintar honor 10 di China semalam, tetapi ia dikira masih belum dilancarkan di luar China. Bertempat di London, honor 10 akan rasmi dilancarkan di peringkat antarabangsa pada 15 Mei 2018.

honor Malaysia telah memaparkan beberapa petunjuk tentang pelancaran honor 10 yang akan diadakan di London pada 15 Mei nanti. Tetapi ia tidak terhenti setakat itu.

honor Malaysia ingin membawa dua orang peminat dari Malaysia, untuk turut sama menyaksikan pelancaran honor 10 secara langsung di London. Peluang ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas, tetapi perlulah mengikut syarat yang ditetapkan.

Caranya, tangkap gambar telefon pintar honor anda dalam cara paling kreatif, dan sertakan bersama kapsyen, “My greatest memory with honor is…” (Memori terindah saya bersama honor ialah…), dan tanda pagar #NewHonorMay15.

#NewHonor awaits for you in London. Here’s how to win tickets geng! A fully paid trip. WOOHOO!

1. Snap & Upload a…

Posted by Honor Malaysia on Monday, 16 April 2018

Pastikan anda telah Like Facebook Page honor Malaysia terlebih dahulu, dan tetapkan post gambar tadi kepada Public.

Dua gambar paling kreatif dengan kapsyen paling menarik akan dipilih sebagai pemenang hadiah utama, tiket untuk menyaksikan pelancaran honor 10 di London.

Pertandingan ini terbuka dari 17 April dan akan ditutup pada 26 April 2018 jam 11.59 malam. Jangan terlepas untuk menyertainya.

Semua terma dan syarat pertandingan boleh dirujuk di sini, atau layari Facebook honor Malaysia untuk maklumat lanjut.

BACA  Huawei dan Maxis bergabung tenaga pamer kehebatan 5G di Langkawi