Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Acer bagi diskaun 6% untuk semua produk sampai 1 Jun

Pengumuman kadar GST 0% oleh Kementerian Kewangan mendapat sambutan menggalakan dari pelbagai pengeluar. Salah satunya adalah Acer, di mana mereka kini menawarkan pulangan tunai (cashback) sebanyak 6% untuk semua produk keluaran mereka.

Promosi cashback 6% ini bermula dari 16 Mei sehingga 31 Mei 2018. Bermakna, sebarang produk yang dibeli dalam tarikh ini tidak kira laptop, desktop, monitor mahupun aksesori, layak untuk menerima cashback 6%.

You deserve it, dear Malaysians! 🇲🇾 Enjoy exclusive 6% cash back from 16 – 31 May 2018 on all Acer products.

Upon purchase, submit your details via our Google form: goo.gl/BRTS6W for redemption and payment will be made upon confirmation. Start shopping today!

T&Cs apply. #MyAcer

Posted by Acer Malaysia on Friday, 18 May 2018


Cuma, pengguna perlu membayar produk Acer yang dibeli pada harga biasa. Kemudian pergi ke pautan ini: goo.gl/BRTS6W dan isi maklumat peribadi anda bersama maklumat produk yang dibeli, serta muat naik bukti pembelian.

Selepas semua maklumat disahkan, Acer akan memasukan cashback 6% ini terus ke akaun bank pembeli. Jangan lupa, tarikh akhir penebusan cashback 6% ini adalah pada 8 Jun 2018.

Terma dan syarat promosi penebusan 6% ini boleh dirujuk di sini. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, boleh lawati Facebook Acer Malaysia atau hubungi Acer Product Infoline di talian 1800-88-1288 (9 pagi-6 petang, Isnin Hingga Jumaat).

BACA  Switch terima tukar gajet lama untuk beli iPhone baru lebih murah