fbpx

Kempen Digi Rah Rah Internet tawar Huawei P20 serendah RM1

Digi hari ini memulakan kempen Digi Rah Rah Internet bersempena Hari Raya dan Piala Dunia 2018 yang akan berlangsung tidak lama lagi. Ia menawarkan peranti dari serendah RM1 bersama pelan internet dengan data perayauan di 10 buah negara.

Ia dimulakan dengan tawaran terhad 100 unit Huawei P20 Pro pada harga RM1 sahaja (harga asal RM3,112) yang diadakan di Stor Digi Bukit Bintang pagi tadi. Acara ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran pelakon Elfira Loy, yang turut sama beramah mesra dengan pengunjung.

Pelan Digi Postpaid yang ditawarkan memberi data sehingga 100GB dan ia datang bersama perayauan data dan panggilan di 10 negara iaitu Australia, Brunei, China, Filipina, Hong Kong, Indonesia, Myanmar, Singapura, Taiwan dan Thailand. Digi menyatakan, hanya pelan Digi Postpaid menyediakan perayauan data dan panggilan termasuk di dalam pelan.

Kempen Digi Rah Rah Internet selepas ini akan diteruskan di stor Digi dan laman web Digi, dan menawarkan pelbagai telefon pintar pada harga serendah RM1 seperti Huawei P20, Samsung A8+ dan Vivo X21, eksklusif bersama pelan Digi Postpaid.

BACA  Penggabungan Digi dan Celcom mungkin gagal dan tidak diteruskan