Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Dec, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Harga gila RM1 kembali untuk ASUS ZenFone 5 dan ZenFone Max Pro

Minggu lepas, ASUS Malaysia cuba mempromosikan stor rasmi mereka di Lazada dengan menyediakan satu tawaran yang menarik. Jika stor rasmi ini berjaya mencapai jumlah pengikut yang ditetapkan, ASUS akan menawarkan powerbank ZenPower Slim, ZenFone Max Pro dan juga ZenFone 5 pada harga RM1 sahaja.

Ternyata mereka berjaya mencapai sasaran yang ditetapkan. Seperti yang dijanjikan, mereka akan menunaikan tawaran RM1 tadi. Tetapi terdapat masalah teknikal dari pihak Lazada yang memulakan tawaran ini lebih awal dari masa yang dijanjikan membuatkan ramai yang tidak berpuas hati.

Bagi menebus kesilapan itu, ASUS Malaysia dan Lazada sekali lagi mengadakan jualan RM1 ini. Jualan RM1 ini telah ditetapkan akan dibuat pada hari Selasa depan, 24 Julai 2018 pada jam 3 petang.

Due to technical issue, we released the RM1 Frenzy Deals 10 mins earlier than the stated time. Thus, as a token of our…

Posted by Lazada on Wednesday, 18 July 2018

Terdapat dua benda yang akan ditawarkan pada jualan RM1 nanti iaitu 2 unit ZenFone 5 (bernilai RM1,299) dan 10 unit ZenFone Max Pro (bernilai RM699). ZenFone 5 yang ditawarkan ini adalah model 4GB RAM dan 64GB storan, manakala ZenFone Max Pro pula jenis 3GB RAM dan 32GB storan.

Kepada anda yang ingin cuba mendapatkan telefon pintar terbaru ASUS ini dengan harga RM1, jangan lupa bersiap sedia pada hari Selasa, 24 Julai 2018 sebelum jam 3 petang. Paling penting, ikuti Stor Rasmi ASUS di Lazada untuk membelinya kelak serta mendapatkan maklumat lanjut.

BACA  Sony lakur A7III dengan A6600 untuk hasilkan A7C