Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Shopee jamin harga terendah dalam 4 hari Ekspo Elektronik

Ada nak beli apa-apa barang elektronik dalam masa terdekat ni? Kalau ada, boleh sertai Ekspo Elektronik Shopee – Jaminan Harga Terendah (Lower Price Guaranteed – LPG) yang akan diadakan bermula dari Isnin depan, 23 hingga 26 Julai 2018. Apa yang menariknya, banyak produk yang dijamin Harga Terendah oleh Shopee.

Pengunjung Shopee boleh membeli-belah dengan yakin produk yang dilabel β€˜Lowest Price Guaranteed’ (Jaminan Harga Terendah) sepanjang tempoh ekspo nanti. Sekiranya terjumpa produk yang sama dijual di platform lain pada harga lebih rendah, Shopee komited untuk menebus semula 120% daripada perbezaan harga tersebut dalam bentuk syiling Shopee.

Lebih 20 jenama elektronik menyertai ekspo ini di antaranya ialah Armaggeddon, Alcatroz, honor, Mono Digital, Philips, Russell Taylors, Tefal, Vivo, Xiaomi dan banyak lagi. Terdapat lebih daripada 1,000 produk termasuklah telefon pintar, gajet, kelengkapan rumah, komputer dan aksesori yang boleh dibeli dengan potongan harga sehingga 90%.

Pada 23 Julai nanti, Shopee menawarkan produk pada harga rendah yang mengejutkan menerusi Jualan Kilat Shocking Sale dalam tempoh 24 jam. Pelbagai produk elektronik berjenama akan disenaraikan dengan potongan harga luar biasa.

Shopee juga menyediakan baucar tunai berjumlah RM100,000 sepanjang kempen ini. Ia boleh digunakan di “LPG Tech Zone” untuk membeli telefon pintar bertaraf premium, kamera dan komputer riba, atau di zon “Everything for Your Home” untuk promosi hebat produk berjenama seperti Philips, Senheng, Tefal, Midea dan banyak lagi.

Selain itu, peminat Facebook Shopee berpeluang memenangi hadiah menerusi pertandingan β€œTag a Bro, Win Like a Pro” dari 23 hingga 26 Julai. Apa yang perlu dibuat ialah:

  1. Cari satu produk elektronik dengan label LPG di Shopee.
  2. Masukkan dalam troli dan ambil gambar produk tersebut
  3. Tag seorang kawan dan tinggalkan komen mengapa anda mahu menang hadiah tersebut
BACA  KKM akan benarkan wanita mengandung ambil vaksin COVID-19 dengan syarat

Pemenang bertuah akan menerima produk elektronik kegemaran mereka bernilai hingga RM1,000 setiap satu untuk dikongsi bersama rakan mereka.

Untuk maklumat lanjut, layari www.shopee.com.my/m/electronics-expo. Untuk mula membeli-belah di Shopee, muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA di Apple AppStore atau Google Playstore.