Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKPP dijangka tamat dalam

HARI

PKPP dijangka ditamatkan pada 31 Mac, 2021

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Fon kepala O-Free menanti pembeli terawal OPPO R17 Pro

Esok, 1 Disember adalah hari pertama jualan OPPO R17 Pro. Bagi yang membuat tempahan awal, OPPO memberikan hadiah percuma berupa gelang pintar Neo Smartband bernilai RM389.

Tetapi OPPO hari ini mengumumkan hadiah tambahan berupa set kepala Bluetooth OPPO O-Free bernilai RM599. Caranya, jadi 100 orang yang pertama esok untuk mengambil tempahan atau membeli OPPO R17 Pro, di stor Flagship OPPO Suria KLCC.

Tawaran ini dibuka dari jam 10 pagi pada hari Sabtu, 1 Disember 2018. Dengan ini, pembeli terawal akan menerima hadiah percuma bernilai RM988 iaitu gelang pintar Neo Smartband dan set kepala Bluetooth OPPO O-Free.

Selain dari hadiah tadi, pembeli OPPO R17 Pro di stor Flagship OPPO Suria KLCC juga berpeluang untuk menyertai lawatan bas ‘OPPO R17 Pro – Seize the night’ bersama selebriti Syafiq Kyle dan juga Youtuber, Phei Young.

Set kepala Bluetooth OPPO O-Free menggunakan cip Qualcomm 3026 dan menggunakan dua mikrofon untuk mengurangkan bunyi hingar. Ia memiliki kotak pengecas seperti Apple Airpods yang memberikan tenaga untuk penggunaan sehingga 14 jam.

BACA  Video ini dedahkan semua perkara tentang Galaxy S21+ yang belum dilancarkan