fbpx

Ini rupa OnePlus 6T yang dikuasakan McLaren?

Pelancaran One Plus 6T Edisi McLaren bukan lagi satu rahsia. Ia telah didedahkan menerusi kad jemputan yang telah diedarkan oleh OnePlus. Majlis pelancarannya pula akan diadakan pada hari esok, tetapi telah ada gambar terbocor mula tersebar.

Seperti namanya, Edisi Khas McLaren ini dibuat berasaskan telefon pintar OnePlus 6T. Tetapi ia diberikan sentuhan kereta lumba McLaren, seperti pengguna gentian karbon di belakang, serta warna oren di bingkainya.

Perkakasnya di dalam, diberikan beberapa naik taraf. Menurut gambar terdedah yang dikongsi oleh @IshanAgarwal24, perkara baru yang diletak di dalam telefon pintar ini adalah RAM 10GB, lebih 2GB dari variasi terbaik OnePlus 6T biasa.

Selain itu, Edisi Khas ini juga akan dilengkapi teknologi pengecas Warp Charge, yang memberikan tenaga sehari dengan pengecasan selama 20 minit sahaja. Ini adalah satu peningkatan berbanding pengecas Dash Charge 5V4A yang digunakan OnePlus 6T. Berkemungkinan, ia adalah pengecas yang sama dengan OPPO SuperVOOC 10V5A.

Tambah Ishan lagi, storan di dalam telefon pintar edisi khas ini akan datang dengan kapasiti 256GB. Lain-lain perkara yang akan ada ialah seperti cip Snapdragon 845.

Tetapi ada khabar angin mengatakan mungkin OnePlus akan melancarkan satu lagi variasi dengan teknologi rangkaian 5G dan dikuasakan cip Snapdragon 855. Ia selari dengan kenyataan OnePlus minggu lepas, di mana mereka ingin menjadi pengeluar peranti pertama di Eropah pada awal tahun 2019.

Majlis pelancaran OnePlus 6T Edisi McLaren akan dibuat esok, 11 Disember 2018 pada jam 5.30 petang. Nantikan laporan lanjut kami tentangnya esok.

[Sumber: Ishan, 9to5google]

BACA  Samsung Galaxy Note 10e dikhabar hadir dengan bateri lebih besar berbanding Galaxy S10e