fbpx

Berdiet dengan Huawei di Tahun Baru Cina

Bagi menyambut Tahun Baru Cina yang akan tiba tidak lama lagi, Huawei mengajak orang ramai untuk kekal cergas dan menjaga kesihatan dengan memperkenalkan promosi Huawei Three Health Treasures. Ia adalah pek tiga-dalam-satu produk Huawei yang dapat membantu pengguna menjalankan gaya hidup yang sihat.

Huawei Three Health Treasures menggabungkan tiga produk Huawei iaitu telefon pintar Mate 20, jam pintar Huawei Watch GT Sport dan aplikasi Huawei Health. Ketiga-tiga produk ini boleh dimiliki dengan harga diskaun, RM3,588 sahaja. Pembeli juga akan menerima penimbang berat Huawei Body Fat Scale bernilai RM196 secara percuma, selagi stok masih ada.

Menggunakan telefon pintar Huawei Mate 20, pengguna boleh mengenalpasti makanan dan kalori padanya dengan bantuan HiVision. Pembantu pintar ini boleh memberitahu pengguna apakah jenis makanan dan memberitahu jumlah kalori di dalamnya.

Untuk aktiviti harian pula, jam pintar Huawei Watch GT Sport boleh memantau pergerakan harian pengguna, serta degupan hantung dan kualiti tidur. Pengguna juga menerima pembantu aktiviti kecergasan peribadi menerusi pelbagai kursus dan latihan melalui jam pintar ini.

Untuk menganalisa semua maklumat ini, semuanya akan diproses dan dipaparkan dalam laporan yang mudah difahami di dalam aplikasi Huawei Health App. Data harian dan bulanan boleh disemak untuk memahami apa lagi yang perlu diperbaiki untuk hidup yang lebih sihat.

Promosi Huawei Three Health Treasures ini hanya boleh didapati di Stor Online Huawei sahaja. Cepat dapatkan selagi stok masih ada.

BACA  Zon baru Socar kini terdapat di lebih 50 stesen Petronas