fbpx

Xiaomi buat Promosi Tahun Baru Cina di Lazada

Stor Rasmi Xiaomi di Lazada kini mengadakan jualan Tahun Baru Cina. Dari hari ini, 16 Januari hingga 18 Januari, pelbagai produk Xiaomi boleh dibeli dengan harga lebih murah dari biasa.

Antara yang menarik ialah Mi MIX 2S 64GB yang diumumkan sebelum ini dipotong RM400, menjadi RM1,399 sahaja. Selain itu, Redmi Note 5 dengan RAM 3GB dan storan 32GB dijual pada harga RM549, satu tawaran yang sangat berbaloi.

Untuk telefon yang lebih murah, orang ramai boleh mendapatkan Redmi 6A pada harga RM349, dari harga asal RM419. Atau Redmi 6 dengan dwi-kamera belakang berharga RM455 sahaja, diskaun sebanyak RM70.

Selain telefon pintar, aksesori lain turut ditawarkan. Kamera aksi Mi Action Camera 4K kini dijual pada harga RM399. Gelang kecergasan Mi Band 2 pula, hanyalah RM59. Tak lupa juga untuk mendapatkan penimbang berat Mi Smart Scale, pada harga RM79.

Tawaran yang lebih rendah juga diadakan tetapi dibuat dalam jualan kilat dengan masa terhad. Kena selalu singgah Stor Rasmi Xiaomi di Lazada setiap jam untuk memeriksa tawaran jualan kilat mereka.

Jangan terlepas untuk mendapatkan produk Xiaomi dengan harga istimewa sempena Tahun Baru Cina ini. Dari 16 hingga 18 Januari 2019 sahaja, di Stor Rasmi Xiaomi di Lazada.

BACA  Apple Watch Series 5: Penjualan Series 4 Diberhentikan, Series 3 Terima Diskaun