Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

HARI

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

HARI

PKP dijangka ditamatkan pada 9 Jun, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Diskaun Galaxy Note9 dilanjutkan hingga 28 Februari

Tahun lepas, Samsung Malaysia telah menjalankan promosi diskaun RM400 untuk Galaxy Note9. Hari ini, mereka mengumumkan promosi ini dilanjutkan sehingga 28 Februari 2019.

Diskaun RM400 ini terdapat untuk semua model dan warna Galaxy Note9, kecuali warna Lavender Purple dengan 512GB storan. Warna lain Galaxy Note9 ialah Ocean Blue, Midnight Black dan Metallic Copper.

Promosi ini boleh didapati di semua Stor Samsung Experiences di seluruh Malaysia, serta pengedar sah yang terlibat. Selain itu, ia juga boleh dibeli dalam talian di Stor Online Samsung Malaysia.

Galaxy Note9 memiliki S Pen yang jauh lebih berkuasa dari sebelumnya. S Pen kini boleh menjadi alat kawalan jauh, untuk digunakan seperti mengambil gambar, mengawal slaid, menonton video dan banyak lagi.

Prestasinya juga terbaik. Ia dikuasakan cip Exynos 9810, dengan pilihan RAM 6GB dan storan 128GB, atau RAM 8GB dan storan 512GB. Skrinnya berukuran 6.4-inci dengan resolusi QuadHD+, menggunakan paparan Super AMOLED Infinity Display, tanpa takuk.

Ia didatangkan dengan dwi-kamera belakang 12MP, berkuasa dwi-apertur (F1.5 & F2.4) dan berkeupayaan 2x zum optikal. Bateri 4,000mAh dimuatkan di dalamnya tahan sangat lama, dan ia boleh dicas pantas melalui USB-C serta menyokong pengecasan wayarles. Ia juga kalis air dan debu IP68.

Jangan terlepas untuk mendapatkan Galaxy Note9 dengan diskaun RM400 ini. Ingat, sehingga 28 Februari nanti. Tapi mungkinkah harganya akan kembali ke asal selepas Galaxy S10 dilancarkan bulan depan?

Maklumat lanjut tentang promosi ini boleh didapati di laman diskaun RM400 Samsung Galaxy Note9.

BACA  Samsung Dikhabarkan Tak Sertakan Space Zoom Pada Siri Galaxy Note 20