fbpx

Yi Cloud Sediakan Storan Tanpa Had Kamera CCTV Anda

Selain daripada kamera aksi dan dashcam, Yi Techologies juga terkenal dengan penawaran kamera keselamatan CCTV. Tapi, jika anda khuatir storan fizikal kad SD tidak mencukupi untuk menyimpan video pengawasan, anda boleh gunakan Yi Cloud.

Secara konvesionalnya, anda akan pasangkan sekeping kad storan pada kamera untuknya menyimpan video dalam bentuk loop. Jika ada berlaku kecemasan, anda boleh merujuk semula video untuk melihat apa yang berlaku.

Tapi masalahnya sekiranya storan itu turut dicuri, anda akan kehilangan bahan bukti sampai bila-bila. Tambahan pula, kad storan berkeluasan tinggi bukanlah murah.

Oleh sebab itu Yi Cloud menawarkan penyelesaian storan yang lebih selamat dan terjamin. Selain untuk tujuan keselamatan, Yi Cloud juga memanfaatkan fungsi tertentu pada kamera untuk mengira jumlah orang yang ada di depan kamera. Ia berguna untuk menganggarkan berapa ramai pelanggan di dalam kedai.

Yi Cloud ditawarkan dalam bentuk langganan. Untuk harga serendah USD 66 (RM269) setahun, sehingga 5 buah kamera boleh disambungkan pada Yi Cloud untuk menyimpan.

Layari laman produk untuk maklumat lanjut

BACA  Sistem Antidron Baharu Di Lapangan Terbang Heathrow Mampu Kesan Lokasi Pengendalinya