Jumlah hari semenjak PKP dilaksanakan

PKP bermula pada: 18 Mac, 2020

PKP dijangka tamat dalam

PKP dijangka ditamatkan pada 14 April, 2020

Ikuti liputan COVID‑19 kami di sini

Ini Satu-Satunya Pelan Telco Keluarga Yang Terapkan Konsep Kesamarataan

Artikel Ini Dibawakan Oleh Digi Telecommunication Sdn. Bhd.

Komunikasi adalah satu komponen yang penting dalam sebuah keluarga sehinggakan kebanyakkan telco ada menyediakan plan telefon khas untuknya.

Cuba bayangkan senario ini. Anda seorang ketua keluarga, ada seorang isteri dan dua orang anak. Untuk memudahkan, kebanyakkan ketua keluarga akan melanggan pelan keluarga daripada telco-telco atas beberapa sebab.

Biasanya talian tambahan nikmati manfaat kurang

Sebab yang paling utama adalah untuk memastikan apabila diperlukan, mereka boleh berhubung antara satu sama lain tanpa masalh. Kemudian, kawal selia langganan jadi lebih mudah kerana semuanya dihimpunkan dalam satu bil.

Tapi kalau anda perasan, kebanyakkan pelan kelaurga yang ditawarkan telco ada satu masalah ketara. Kalau anda sebagai prinsipal, talian tambahan dibawah anda biasanya akan dapat manfaat yang kurang daripada anda.

Ada tak produk telco yang tidak ada masalah itu? Tentu sekali ada!

Digi Postpaid Family Baharu

Tahukah anda yang sejak 13 Mei 2019 yang lalu, pelan telco keluarga digi, Digi Postpaid Family, telah dikemas kini?

Perubahan yang dibawakan mereka, selain mengekalkan ciri-ciri terbaik sedia ada, Digi menerapkan konsep kesamarataan dalam kalangan ahli termasuklah kepada talian tambahan.

Kesamarataan dalam Digi Postpaid Family yang baharu adalah, semua talian tambahan akan nikmati segala manfaat yang diterima prinsipal mereka, daripada kuota suara, kuota Internet, hinggalah ke perayauan.

  • Digi Postpaid 80 Family
  • Digi Postpaid 80 with GBoost Family
  • Digi Postpaid 120 Family
  • Digi Postpaid 160 Family
  • Digi Postpaid 190 Family

Rumusan Tawaran Digi Postpaid Family Baru

Sungguhpun, menerima manfaat seperti prinsipal, komitmen bulanan talian tambahan cumalah RM38/bulan tidak kiralah prinsipal mereka miliki talian yang manapun.

Sekiranya anda ingin jadi prinsipal, anda boleh masukkan sehingga 3 talian tambahan. Anda boleh  memilih salah satu daripada 5 pelan asas seperti dalam jadual.

BACA  Ada apa dengan kamera 108MP Samsung Galaxy S20 Ultra?

Sekiranya anda berminat untuk melanggan Pelan Serba Baru Digi Postpaid Family, berkunjunglah ke Digi Store ataupun Digi Store Express berhampiran anda.